Vår historia

Hallå där! Mitt namn är Anton och jag är stolt och glad över att kunna välkomna dig till vår hemsida. Genom att i lugn och ro navigera runt i vår värld så kommer du få en god inblick i vilka vi är, alla våra många fördelar och hur vi produceras till de underbara och säkra nallar som vi faktiskt är. Vi lovar att göra vårt bästa för att övertyga er om just varför vi är så väl passande för dig och din familj - kort och gott varför vi är så utmärkta gosedjur! Så, välkommen in och låt oss visa dig vår magiska och underbara värld!

Teddy Bear

Senaste inläggen

Visa mer Visa mer Visa mer
Läs mer...

Kvalitét och säkerhet

Swipe me
Teddy

Vackra och lekfulla produkter

Vi strävar efter att förena praktiska och roliga leksaker med underbar design.

Del av "Ballerina Skolan"

"Ballerina Skolan" är en hel serie som inkluderar flertalet djur i olika storlekar, alla iklädda vackra tyllkjolar och ballerinaskor.

Vi bryr oss även om de minsta detaljerna

Oavsett hur fina och väldetaljerade våra produkter må vara, ser vi alltid till att hålla kvaliteten och säkerheten på topp.

Antonia

Jag heter Antonia och jag älskar att dansa. Jag kan Salsa, Rumba, Zumba och Tango men min favorit dans är Ballet. Håll tempot om du kan, men oroa dig inte om du inte klarar av det då jag älskar att uppträda.

Mer produkter
Teddy

Nallar som lever upp till dina säkerhetskrav

Alla våra nallar har dragfasta ögon och är EN71 - 1, 2 och 3 certifierade för alla åldrar.

Nallar av högsta kvalite sydda i premium tyger

Alla våra nallar har handbroderade nosar som dessutom är trimmade för hand. Vi använder oss dessutom enbart av de absolut finaste tygerna och syr varje nalle för hand med hjälp av de bästa metoderna.

Mjukaste och lenaste nallarna som går att få tag på

Vårt högkvalitativa tyg med långa strån skapar en oemotståndlig känsla. Vi lägger dessutom stor vikt vid att vikta nallen rätt så att den känns levande när du kramar den.

Ethan

Hej! Mitt namn är Ethan. Som du förmodligen kan se är jag en klassisk Bukowski Design nalle. Jag ser stilig ut i min fluga och bär med stolthet den obligatoriska Bukowski-logon på min högra fot. Min specialitet är att göra folk glada. Just nu letar jag efter ett nytt hem så om du känner någon som är i behov av lite kramar och kärlek, säg snälla till mig!

Mer produkter
Teddy

Broderade ögon - speciellt för bebisar

Våra bebis kollektioner tar hänsyn till alla möjliga aspekter ur en bebis liv. Bland annat gör vi bebis nallarna, lättare, ljusare och med "mjuka", broderade ögon.

Nallar som är dedikerade

I vår nalle-katalog hittar man många nallar med tillhörande dedikationer. Nallar som är skapade för att återspegla någon i verkligheten. Dessa nallarna heter vanligtvis som sin förebild.

Korta tyger som bjuder in till lek

Vi använder oss av kortare tyger för våra bebis kollektioner speciellt för att skapa så mycket komfort som möjligt för din bebis.

Foxy

Jag heter Foxy och det har jag hört kan betyda mycket på många olika språk! Klurigt och smidigt är hur jag brukar vilja leka. Min familj består av många olika djur såsom ekorrar, vargar, kaniner ja nästan alla skogens djur som du kan tänka dig! Mitt jobb är att ta hand om dem, så om du någonsin letar efter en barnvakt så tveka inte att höra av dig till mig.

Mer produkter
Teddy

Skapade för att se vackra ut

Våra dockor har broderade ögon för att ge dem det där livs levande uttrycket och på så sätt låta barn finna trygghet i dem.

Moderiktiga avtagbara kläder

Alla våra dockor och många av våra nallar har helt avtagbara kläder. Detta för att skapa en produkt av högsta kvalite och användarvänlighet.

Samla på våra nallar

Varje år skapar vi ett stort antal nydesignade och namngivna gosedjur. Bland dem hittar du även limiterade utgåvor och jubileums nallar.

Ninka

Hejsan, jag heter Ninka och är en riktig docka fastän jag är mjuk. Jag är fin, jag klär mig ordentligt och jag älskar naturligtvis att leka. Mina systrar och jag älskar att leka med riktiga barn, något vi gör så ofta vi får chansen.

Mer produkter
antonia
ethan
foxy
nadinka

Nyheter

Se våra produkter

Visa mer Mer Mer
This website may not function properly on your web browser. For complete experience, please install a modern browser, like: Microsoft Edge or Google Chrome.