Om Bukowski Design

Denna del av vår sida är faktiskt dedikerad till de människor som hjälper oss att se till att nallebjörnarna faktiskt blir till. De som tillverkar oss, ser till att vi ser snygga och propra ut, skeppar oss över hav och land så att vi slutligen kan hamna i din famn. För att visa vår tacksamhet vill vi ge ordet till dem ett litet tag.

Om Oss

Välkommen och tack för att du besöker Bukowski.se! Vi är ett familjeföretag som designar, producerar och distribuerar nallebjörnar och allehanda mjukdjur över hela världen. Vårt utbud sträcker sig över 500 unika produkter och sortimentet ändras ständigt. Två gånger per år släpper vi nya kollektioner där ungefär 30-60 nya produkter lanseras och visas upp på de större europeiska mässorna som fokuserar på gåvor, inredning och leksaker.

Vi är ett internationellt företag och har således kunder över hela världen. Vår framgång kan i stort härledas till vår utmärkta design och de otroligt höga standarder som vår produktion håller. Men en Bukowski björn är inte på något vis bara en söt och slitstark nallebjörn. Vi strävar efter att ge varje mjukis sin egen personlighet med tillhörande själ varför Barbara i sin design ofta efterliknar riktiga människor som sedan får deras namn med bilder och andra detaljer på den medkommande etiketten.

När en ny familjemedlem föds, när våra medarbetare blir föräldrar, när vänner köper husdjur eller gifter sig eller att roliga och främmande människor helt enkelt kommer in i våra liv så porträtteras de många gånger av Barbara Bukowski i den nallebjörns form som hon ser dem bäst passa in i – och vips så har vi en ny produkt!

Företaget skapades 1990 av Barbara och Janusz Bukowski och har över åren växt under deras vakande ögon (mer om deras historia kan ni hitta här). Idag anställer vi hundratals människor över hela världen och arbetar inte bara med stora och små företag utan också med välgörande ändamål och försöker ofta stödja goda förehavanden runtom i världen. Vi producerar våra älskade mjukdjur i vår egna fabrik och distribuerar dem världen över från vårt lager i Stockholmsregionen.

Ellipse Ellipse

Vårt Team

Oavsett hur vackra och väldesignade våra produkter är, hur mycket fokus vi lägger på kvalitet och säkerhet och hur väl vi än presenterar dem så skulle Bukowski Design inte vara det företag det är i dag utan de människor som förgyller det och ger det liv, nämligen vårt team. Nedan finner ni några av våra medarbetare.

Barbara Bukowski

Barbara Bukowski

Chefsdesigner och ägare

Medgrundare till Bukowski Design AB och för evigt dess själ. Det är hennes kreativitet och sinne för innovation som gör detta företag till en möjlighet. Hennes drivande karaktär är en inspiration för oss alla och att ha äran att arbeta med Barbara Bukowski är verkligen ett privilegium och en utbildning för livet.

Om du har några frågor eller förfrågningar skicka ett e-postmeddelande till:

Janusz Bukowski

General Manager & Ägare

Medgrundare till Bukowski Design AB och den drivande kraften bakom alla satsningar inom ekonomi, logistik eller försäljning. Janusz ser till att företaget drivs på ett effektivt och välorganiserat vis på dags-basis och med hans speciella sinne för humor och ständiga leende så livar han alltid upp stämningen på kontoret och gör arbetsupplevelsen här till något speciellt!

Om du har några frågor eller förfrågningar skicka ett e-postmeddelande till:

Janusz Bukowski
Patrick Bukowski

Patrick Bukowski

Designer & Grafisk Designer

Patrick skapar och utformar produkter tillsammans med Barbara och arbetar nära henne vad gäller produktionen i allmänhet. Han är också ansvarig för att överse den grafiska designen och andra verksamheter inom Bukowski Design.

Om du har några frågor eller förfrågningar skicka ett e-postmeddelande till:

Kaspars Baldzens

Key Account Manager & International Sales & Relations Representative

Kaspars huvudansvar är att koordinera vårt arbete med våra regionala representanter samt större kunder världen över. I många fall företagets allt-i-allo och problemlösare.

Han assisterar Barbara Bukowski i organiserandet av företagets produktion, ansvarar för driften av IT-systemen och är importansvarig.

Kontakta gärna Kaspars om ni är intresserade av en specialproduktion.

Kaspars är även vår tysktalande representant på företaget.

Om du har några frågor eller förfrågningar skicka ett e-postmeddelande till:

Kaspars Baldzens

Om du har några frågor eller förfrågningar skicka ett e-postmeddelande till:

Om du har några frågor eller förfrågningar skicka ett e-postmeddelande till:

This website may not function properly on your web browser. For complete experience, please install a modern browser, like: Microsoft Edge or Google Chrome.